Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

Razer Naga Epic - Wireless Problem


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

#1 Huginn

Huginn

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1801 posts

Posted 25 May 2011 - 02:44 PM

Ok, so here's deal

it worked perfectly yesterday, no problems whatsoever, but now, when I'm about to use it, the wireless function doesn't work.

* The mouse glows like normal in wireless mode
* It fades in and out while it recharges, like usual.
* It works like normal when connected directly to the computer (wired mode)
* I've tried pairing it like a hundred times, still nothing.

On a side note, the last hour that i had the computer on, I had it in the recharge hub or what it's called, and I had my wacom drawing tablet in the computer.

I have also, I tested the wireless function on an other computer (both with the naga driver btw) and it didn't work.

Any Ideas?

#2 Dax01

Dax01

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 112 posts

Posted 25 May 2011 - 03:51 PM

If it didn't work on another machine it might be hardware problems. Check the wireless hub connector and look for faults there. Do a check on the hardware overall.

#3 Infamous

Infamous

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1059 posts

Posted 25 May 2011 - 03:55 PM

I had similar problems where the naga would click but didn't scroll.

Come to find out it was because I had it plugged into my usb 3.0.
FYI, make sure it's not 3.0.

#4 snograt

snograt

    rattus rattus

  • Site Contributors
  • 410 posts

Posted 25 May 2011 - 04:33 PM

No comment other than to say that this is exactly why I will never again buy wireless peripherals for my PC. Consoles, sure. PC? It's 2 feet in front of me.

#5 Huginn

Huginn

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1801 posts

Posted 25 May 2011 - 04:46 PM

Infamous said:

I had similar problems where the naga would click but didn't scroll.

Come to find out it was because I had it plugged into my usb 3.0.
FYI, make sure it's not 3.0.

And... how do i do this?

And why would it chance over night?

#6 Infamous

Infamous

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1059 posts

Posted 25 May 2011 - 04:48 PM

Huginn said:

And... how do i do this?

And why would it chance over night?

If you didn't change anything then that's not the problem.
I'm not even sure if the wireless naga uses usb, I don't have the wireless one.

#7 Elder III

Elder III

    Technician

  • Technicians
  • 4424 posts

Posted 25 May 2011 - 10:58 PM

try re-installing the drivers, also, check for any updates on their website.

#8 highteqz

highteqz

    Vanguard Scout

  • Members
  • 494 posts

Posted 26 May 2011 - 10:37 AM

-Remove the drivers. Reinstall them.

-Make sure there is nothing between, or near, the receiver and the mouse that might interfere with the signal.

-Plug the receiver in a different USB

Thats all I can think of rightnow.

#9 Quaker

Quaker

    Technician

  • Technicians
  • 3337 posts

Posted 26 May 2011 - 03:04 PM

It could be the result of interference from some other wireless device. Did anyone get a new device that has Bluetooth or other wireless connectivity? Or maybe they put a cell tower next door? Etc.

Or, it could simply be that the wireless circuits in the mouse or hub have gone belly-up.