Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

Unable to Log on?

login launcher bwe 3 beta

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Soulblazer87

Soulblazer87

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 74 posts
  • Location:Greece

Posted 20 July 2012 - 05:11 PM

As stated in the topic title, I can't log into the beta. I have my ticket, I have my e-mail and password set, I have the download made and I get the following message every time I try to log on:

"Either there is no current Guild Wars 2 event or this account is not authorized to participate in one. If you believe an event is running that you should have access to, please contact Customer Support. For additional support, please visit http://support.guildwars2.com"

Any ideas on what's wrong and how I can fix it?

#2 Sovi

Sovi

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 114 posts
  • Location:In your dreams
  • Server:Gandara

Posted 20 July 2012 - 05:12 PM

It's a bit too soon, beta starts officially in 1h49m

#3 VagabondLife

VagabondLife

    Vanguard Scout

  • Members
  • 311 posts
  • Location:Colorado
  • Server:Fort Aspenwood

Posted 20 July 2012 - 05:12 PM

It hasn't started yet!

#4 Cebas

Cebas

    Fahrar Cub

  • Members
  • 45 posts
  • Location:Amsterdam
  • Profession:Thief
  • Guild Tag:[CTRL]
  • Server:Desolation

Posted 20 July 2012 - 05:13 PM

Posted Image

#5 Soulblazer87

Soulblazer87

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 74 posts
  • Location:Greece

Posted 20 July 2012 - 05:14 PM

Damn >.<

Thought it had started already. Must have messed up the time-zones D:

From 6PM to 8PM to 10PM?

I WANT MAH GW2 NAAAAAOOOOOO!!!

#6 Sovi

Sovi

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 114 posts
  • Location:In your dreams
  • Server:Gandara

Posted 20 July 2012 - 05:14 PM

View PostCebas, on 20 July 2012 - 05:13 PM, said:

snip

Its cause I forgot the full stop right? :P

#7 Cebas

Cebas

    Fahrar Cub

  • Members
  • 45 posts
  • Location:Amsterdam
  • Profession:Thief
  • Guild Tag:[CTRL]
  • Server:Desolation

Posted 20 July 2012 - 05:15 PM

View PostSovi, on 20 July 2012 - 05:14 PM, said:

Its cause I forgot the full stop right? :P

+1 lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users