Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

Launcher won't Launch! Please Help!


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 sadavidas

sadavidas

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 2 posts

Posted 24 August 2012 - 10:54 PM

When trying to install the client I get through these steps:

Log in to your Guild Wars 2 account management page at https://account.guildwars2.com.
Navigate to the Download Client page by clicking the link on the left side of the page.
Click the Download link in the center of the page and, if prompted, choose the save location.
When the download is complete, navigate to the location on your computer where you downloaded the Gw2Setup.exe file.
Double-click the Gw2Setup.exe icon to launch the installer

Then a screen pops up, with Guildwars 2 on it, it downloads to something like 10018k, a box pops up asking me to allow the program to make changes to the computer, I hit yes then the Guildwars 2 screen disappears and pops up momentarily showing 0k downloaded then disappears and nothing happens.

I am running on Windows 7 id that makes a difference.

I have tried this while disabling my firewall, avg (I run windows firewall), ran it as an administrator and it keeps doing the same thing (nothing)

#2 dhatcher1

dhatcher1

    Technician

  • Technicians
  • 3786 posts
  • Guild Tag:[SAnD]
  • Server:Maguuma

Posted 24 August 2012 - 10:56 PM

Try making a link to GW2.exe (not GW2setup.exe) and run it.

Edited by dhatcher1, 24 August 2012 - 10:56 PM.


#3 sadavidas

sadavidas

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 2 posts

Posted 24 August 2012 - 11:13 PM

Can you elaborate please?  There is no GW2.exe on my computer at the moment.

#4 Hitbox Junkie

Hitbox Junkie

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 1 posts

Posted 25 August 2012 - 10:25 AM

I have the same problem

#5 Seravorn

Seravorn

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 2 posts

Posted 25 August 2012 - 01:46 PM

Inhave that problem too. Very annoying! I'm going to miss out on the headstart at this rate. Mucho unimpressedo

#6 Hey_Listen

Hey_Listen

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 25 August 2012 - 04:25 PM

Having the same issue as well and I'm on vista (highly doubt that makes a difference).  Tried same fixes as the OP, as well as restarting computer, trying the repair and update shortcuts (saw no difference whatsoever instead of just clicking the original link) and I tried to remove the "setup" like was suggested above.  I get a popup saying that the target box is not valid (doing this through a shortcut like the other two, I may be doing this wrong).

#7 geist burdill

geist burdill

    Vanguard Scout

  • Members
  • 302 posts

Posted 25 August 2012 - 04:29 PM

Hey, im having a lot of problems with ingame stuff, im playing, then screen goes black for awhile,then im back in game,rinse repeat... what is wrong?? i had login errors, i have driver 304.79, why is tis happening? this launch is creepy...

#8 Bevar2

Bevar2

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 1 posts

Posted 25 August 2012 - 09:11 PM

i have the same problem. It downloads to 10018K then it runs and says 0kb downloading speed 0kb for a second then shuts off

#9 Hey_Listen

Hey_Listen

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 25 August 2012 - 09:48 PM

If anybody gets this fixed, reply here, I'm trying to get ahold of em on twitter, and sumbitted a support ticket last night.

#10 great_kev1975

great_kev1975

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 1 posts

Posted 26 August 2012 - 04:09 PM

Hi Guys

Check C:\Users\#####\AppData\Local\Temp\Arenanet.log
I this file contains similar text to this


'App: Gw2.tmp
Fatal error (3): Failed to commit memory from the OS (code 1455)
When: 8/25/2012 17:17:41
File: ..\..\..\Core\Platform\Windows\Exe\ExeMemFlexible.cpp(252)'

then try this:

http://www.guildwars...ng-beta-client/

Hope it helps
Kev

#11 Hey_Listen

Hey_Listen

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 26 August 2012 - 05:12 PM

View Postgreat_kev1975, on 26 August 2012 - 04:09 PM, said:

Hi Guys

Check C:\Users\#####\AppData\Local\Temp\Arenanet.log
I this file contains similar text to this


'App: Gw2.tmp
Fatal error (3): Failed to commit memory from the OS (code 1455)
When: 8/25/2012 17:17:41
File: ..\..\..\Core\Platform\Windows\Exe\ExeMemFlexible.cpp(252)'

then try this:

http://www.guildwars...ng-beta-client/

Hope it helps
Kev

Ok, so I don't have an ArenaNet folder/file in my temp files, its in the same category as downloads, Appdata, music, and so on, directly underneath my name on my computer.  I have a "text file" named "ArenaNet", that when I open, shows that error code.  Unfortunately, when I follow your link none of the fixes help me, including following the link on that page (which was honestly not too helpful, most of the posts weren't responding to the OP.  Looks like its an OS problem, and not a GW2 problem, meaning that my computer is messing up and is unable to create a correctly sized paging file or something.  Tried googling how to fix that, couldn't find everything, the first like 5 results, but it seems to be connected to ram.  I'm running at 2 gigs of ram atm, should I upgrade it?

Edited by Hey_Listen, 26 August 2012 - 05:13 PM.


#12 Manifus

Manifus

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 1 posts

Posted 31 August 2012 - 01:16 PM

Had the same issue, solved thanks to dhatcher1.  I simply renamed 'gw2setup.exe' to 'gw2.exe' and it ran perfectly.  Thanks

#13 oieangeles

oieangeles

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 1 posts

Posted 31 August 2012 - 02:58 PM

im having the same issue. after downloading the 10mb file it will restart and auto close. and after that it will be saved on this address C:\Users\#####\AppData\Local\Temp\  

and when i run the .exe file on temp folder
then it runs and says 0kb downloading speed 0kb for a second then shuts off. pls help guys.

#14 Shalaren

Shalaren

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 2 posts

Posted 23 September 2012 - 11:26 PM

I have the same issue,
@Hey_Listen
I renamed it to GW2.EXE and now instead of dissappearing it just freezes

#15 Excution

Excution

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 3 posts

Posted 24 December 2012 - 07:35 AM

try going to C:\Users\#####\AppData\Local\Temp
find the gw2.tmp and rename it to gw2.exe




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users