Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

Sylvari Pollen

sylvari

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Nayukhuut

Nayukhuut

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 95 posts
  • Location:Vancouver, BC
  • Guild Tag:[WoSM]
  • Server:Tarnished Coast

Posted 25 August 2012 - 11:12 AM

Anyone else notice a lack of pollen on their Sylvari? It was there last stress test and then not there today? My settings are on max so that can't be it. Any ideas?

#2 Generic Fantasy Name

Generic Fantasy Name

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 144 posts
  • Guild Tag:[REVE]
  • Server:Tarnished Coast

Posted 25 August 2012 - 11:17 AM

Maybe it's not that time of the year for your sylvari.

#3 Nayukhuut

Nayukhuut

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 95 posts
  • Location:Vancouver, BC
  • Guild Tag:[WoSM]
  • Server:Tarnished Coast

Posted 25 August 2012 - 11:54 AM

Hehe, cute. :) Naw, if it's a  bug I do not mind waiting. I mean, it's certainly not gamebreaking. I just want to know if it's something I can fix, or if it's something I need to wait for the fix for.

Edited by Nayukhuut, 25 August 2012 - 11:54 AM.


#4 Generic Fantasy Name

Generic Fantasy Name

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 144 posts
  • Guild Tag:[REVE]
  • Server:Tarnished Coast

Posted 25 August 2012 - 12:03 PM

If I can get back in, I'll check it soonish. I've been holding off on playing the sylvari from my profile pic until I can team up with a guildie.





Also tagged with one or more of these keywords: sylvari

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users