Jump to content

Photo
- - - - -

Is anyone else having this problem? Please help!

graphics user interface

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Sana

Sana

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 5 posts
  • Server:Ehmry Bay

Posted 26 August 2012 - 02:29 AM

I have taken some screenshots of my problem.

http://imgur.com/a/olkBE

Pretty much, the screens do not load! Or I cannot see the menus on the screen. I do not know what the problem is, I have tried everything I can think of. I did not have a problem during the first beta weekend. And during the second it was not as bad. It is impossible to play like this. Any help would be appreciated. I do not know what to do.

Edited by Sana, 26 August 2012 - 02:40 AM.

  • 0

#2 CBuZz

CBuZz

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 113 posts

Posted 26 August 2012 - 02:34 AM

I can see text in all your screenshots? What are we looking for exactly?
  • 0

#3 Sana

Sana

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 5 posts
  • Server:Ehmry Bay

Posted 26 August 2012 - 02:37 AM

I can see text in all your screenshots? What are we looking for exactly?


The menus. They're blank. I can't see any dialogue or anything. Do you notice?
  • 0

#4 CBuZz

CBuZz

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 113 posts

Posted 26 August 2012 - 02:42 AM

The menus. They're blank. I can't see any dialogue or anything. Do you notice?


Ahh I see now. Had similar issues with Rift a while back. Check your display settings & make sure they are @ 100%. Not higher.
Posted Image
  • 0

#5 Sana

Sana

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 5 posts
  • Server:Ehmry Bay

Posted 26 August 2012 - 02:44 AM

Ahh I see now. Had similar issues with Rift a while back. Check your display settings & make sure they are @ 100%. Not higher.
Posted Image


Mine is already like that. So it doesn't help. Thanks though.
  • 0

#6 CBuZz

CBuZz

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 113 posts

Posted 26 August 2012 - 02:45 AM

Mine is already like that. So it doesn't help. Thanks though.


List your full system spec & GPU Driver version.
  • 0

#7 Sana

Sana

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 5 posts
  • Server:Ehmry Bay

Posted 26 August 2012 - 03:07 AM

List your full system spec & GPU Driver version.


http://i.imgur.com/zbzl0.png Thats my system stuffs.
http://support.amd.c...iw_vista64.aspx this is what i have installed for my driver at the moment.

Edited by Sana, 26 August 2012 - 05:09 AM.

  • 0

#8 CBuZz

CBuZz

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 113 posts

Posted 26 August 2012 - 05:50 AM

http://i.imgur.com/zbzl0.png Thats my system stuffs.
http://support.amd.c...iw_vista64.aspx this is what i have installed for my driver at the moment.


Go into driver properties (right click desktop), & reset all to default. Did you download the latest 12.7 CAP as well?
  • 0

#9 Sana

Sana

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 5 posts
  • Server:Ehmry Bay

Posted 26 August 2012 - 06:09 AM

Go into driver properties (right click desktop), & reset all to default. Did you download the latest 12.7 CAP as well?


That made it A LOT worse.
  • 0





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users