Jump to content

  • Curse Sites
- - - - -

Strange graphics glitch (missing particle effects) ATI 6950

glitch graphics guardian

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 _DangerZone_


    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 01 September 2012 - 01:15 AM

Hi everyone,

I'm playing a guardian, and every time I perform my 'symbol of wrath' ability, a strange graphical glitch pops up. It looks like a placeholder for missing particle effects or something. It happens on a few other abilities, too, but I don't take the time to remember which ones. Anyone know what may be causing this to happen? The glitch has always happened since I've been playing the game.

I'm running an ATI 6950 with the latest driver

Attached Files

#2 Visceral


    Fahrar Cub

  • Members
  • 22 posts

Posted 01 September 2012 - 07:45 AM

I'm laughing because I noticed this a while back and at first assumed it was just some weird graphic. Then I recalled seeing the same thing a long time ago with some other game and in that case it was a missing effect. I'm on a GTX 670 and have this same problem. It's always been like this though, from open beta until now. Did you use an  updated open beta client as well for game launch?

I've also done a file repair and the launcher doesn't detect any missing or corrupt files.

#3 _DangerZone_


    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 01 September 2012 - 07:57 PM

Yeah. I just used the updated beta client when the game was released.

Maybe I'll re-install with the release client. I'll let everyone know if it works.

#4 Bahadur


    Vanguard Scout

  • Members
  • 274 posts
  • Location:United Kingdom, England
  • Server:Gunnar’s Hold

Posted 01 September 2012 - 07:59 PM

are you talking about the ring effect? because that's intentional.

#5 _DangerZone_


    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 4 posts

Posted 06 September 2012 - 04:35 AM

I've reinstalled the game and it didn't solve the problem. I've also asked the official guild wars 2 support forum and did not receive a response. This is such a minor thing, but it's super annoying because it appears everywhere!!!

Also tagged with one or more of these keywords: glitch, graphics, guardian

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users