Jump to content

  • Curse Sites
Help
* - - - - 1 votes

Login servers down?


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 d_fens

d_fens

    Vanguard Scout

  • Members
  • 179 posts
  • Location:Rzeszow, Poland
  • Guild Tag:[WAR]
  • Server:Aurora Glade

Posted 15 November 2012 - 10:26 PM

I just got booted out of the game and client is unable to locate any login servers... Anyone can confirm this?

#2 Cebas

Cebas

    Fahrar Cub

  • Members
  • 45 posts
  • Location:Amsterdam
  • Profession:Thief
  • Guild Tag:[CTRL]
  • Server:Desolation

Posted 15 November 2012 - 10:28 PM

the panic...

#3 Geralt Romalion

Geralt Romalion

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 89 posts

Posted 15 November 2012 - 10:28 PM

same issue.
cannot find a log-in server.

#4 saul1991

saul1991

    Fahrar Cub

  • Members
  • 44 posts

Posted 15 November 2012 - 10:29 PM

Probably the patch is being tolled out

#5 Sheepski

Sheepski

    Seraph Guardian

  • Moderators
  • 1240 posts
  • Location:Manchester
  • Server:Gandara

Posted 15 November 2012 - 10:31 PM

Yeah got the same, but a mate on Mumble is unaffected... I even went to check for unauthorised log-in attempts etc hehe :P Glad I'm not the only one :)

Question, feedback or issue? Pm me!


#6 dzanikken

dzanikken

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 85 posts

Posted 15 November 2012 - 10:31 PM

The news has been hanging around for quite a while, yet people still panic and open useless topics.

And I end up posting in them ...

#7 GODh

GODh

    Vanguard Scout

  • Members
  • 323 posts
  • Location:Europe, NL
  • Guild Tag:[SoD]
  • Server:Gunnar’s Hold

Posted 15 November 2012 - 10:34 PM

same problem here (europe)...

#8 cyclopsje

cyclopsje

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 779 posts

Posted 15 November 2012 - 10:34 PM

same cant log anymore

#9 d_fens

d_fens

    Vanguard Scout

  • Members
  • 179 posts
  • Location:Rzeszow, Poland
  • Guild Tag:[WAR]
  • Server:Aurora Glade

Posted 15 November 2012 - 10:34 PM

Reason I posted this is that usually when there is a new patch we get a nice big yellow warning ingame before being booted out. This time we got nothing like it. I was in the middle of BLTC transaction and I don't appreciate such things happening.

#10 Jetjordan

Jetjordan

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 565 posts

Posted 15 November 2012 - 10:37 PM

I find this kind of thing pretty common around major patches (launch, Halloween, this) I've had this issues before/during each one.

#11 Sheepski

Sheepski

    Seraph Guardian

  • Moderators
  • 1240 posts
  • Location:Manchester
  • Server:Gandara

Posted 15 November 2012 - 10:37 PM

New build downloading now though.

Question, feedback or issue? Pm me!


#12 Symbiont

Symbiont

    Golem Rider

  • Members
  • 2710 posts
  • Guild Tag:[NULL]

Posted 15 November 2012 - 10:38 PM

pweh, not banned yet. just an server error.

#13 dd790

dd790

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 878 posts
  • Location:UK
  • Guild Tag:[VaLe]
  • Server:Gandara

Posted 15 November 2012 - 10:38 PM

Been trying to join for 15 mins, client has just started patching and seen this thread so less worried. I BSOD'd so was thinking I was still logged in at the server side at first when I couldn't join

#14 Tripolityx

Tripolityx

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 81 posts
  • Location:+2 GMT
  • Server:Gandara

Posted 15 November 2012 - 10:38 PM

Ooooo my druuuuuggggg.. Give it to meeeeeh!!
[ EU ]

#15 Ss Heretic

Ss Heretic

    Vanguard Scout

  • Members
  • 241 posts
  • Location:In front of my L4pt0p
  • Guild Tag:[MEEP]
  • Server:Underworld

Posted 15 November 2012 - 10:39 PM

up and running for me

EDIT: Yep getting a new build message

Edited by Ss Heretic, 15 November 2012 - 10:41 PM.


#16 BreadBuddy

BreadBuddy

    Vanguard Scout

  • Members
  • 224 posts

Posted 15 November 2012 - 10:39 PM

I was in-game when the whole New Build Available message comes out. So I restarted and now I keep getting Connection Error(s) detected. Retrying...

#17 Mystika

Mystika

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 129 posts
  • Guild Tag:[RLR]
  • Server:Blackgate

Posted 15 November 2012 - 10:41 PM

Tweet from Gw2:


Guild Wars 2@GuildWars2

We're aware of the log in issues and are investigating. Thanks for your patience ^SL


#18 dorin

dorin

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 83 posts
  • Server:Ruins of Surmia

Posted 15 November 2012 - 10:42 PM

new build. 8.6k files remaining. oh me oh my.

#19 Gli

Gli

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1026 posts

Posted 15 November 2012 - 10:48 PM

Downloading thousands of files at 1.4kb/second. It's like prelaunch day all over again.

#20 sanctuaire

sanctuaire

    Vanguard Scout

  • Members
  • 248 posts

Posted 15 November 2012 - 10:51 PM

i wonder if this is just for the new pvp map, or the whole lost shores assets altogether?

#21 Wifflebottom

Wifflebottom

    Vanguard Scout

  • Members
  • 493 posts
  • Guild Tag:[SOL]
  • Server:Jade Quarry

Posted 15 November 2012 - 10:54 PM

Why are they adding it all now instead of the day the expansion is actually out?

#22 Jetjordan

Jetjordan

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 565 posts

Posted 15 November 2012 - 10:57 PM

View PostMr_Original, on 15 November 2012 - 10:54 PM, said:

Why are they adding it all now instead of the day the expansion is actually out?

The answer can be found in the size of the download, its massive

#23 Fiery Lily

Fiery Lily

    Vanguard Scout

  • Members
  • 305 posts
  • Location:Milan, Italy
  • Guild Tag:[NOW]
  • Server:Seafarer’s Rest

Posted 15 November 2012 - 10:58 PM

Patch downloading now for me.

#24 Piteous

Piteous

    Asuran Acolyte

  • Curse Premium
  • Curse Premium
  • 98 posts
  • Location:Tennessee
  • Server:Blackgate

Posted 15 November 2012 - 10:59 PM

OMG! TURN IT ON...i need my addiction.

#25 Flavvor

Flavvor

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 608 posts
  • Location:FL, USA

Posted 16 November 2012 - 12:15 AM

... Can't even log in to the server...  That's to be exspecter with all the people DL the game with the free weekend pass.

#26 Chava Blue

Chava Blue

    Vanguard Scout

  • Members
  • 225 posts
  • Guild Tag:[TAC]
  • Server:Crystal Desert

Posted 16 November 2012 - 01:01 AM

I had some issues with the log in server but it eventually worked. I think it's just swamped - nothing wrong with your actual client privileges.

#27 Lucas Ashrock

Lucas Ashrock

    Sylvari Specialist

  • Banned
  • 1000 posts
  • Location:Asia, always around

Posted 16 November 2012 - 01:03 AM

Maybe a mass log after the patch. Wait a few minutes.

#28 Flavvor

Flavvor

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 608 posts
  • Location:FL, USA

Posted 16 November 2012 - 01:13 AM

Been like this for hours. Three to be exact... I guess no fix for me tonight...lol

#29 Lucas Ashrock

Lucas Ashrock

    Sylvari Specialist

  • Banned
  • 1000 posts
  • Location:Asia, always around

Posted 16 November 2012 - 01:30 AM

Logged now, regularly




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users