Jump to content

  • Curse Sites
Help
* - - - - 2 votes

Avoid Black Citadel


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Gerroh

Gerroh

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 572 posts
  • Location:Ontario, Canada
  • Profession:Necromancer
  • Guild Tag:[Nope]
  • Server:Blackgate

Posted 24 January 2013 - 02:04 AM

The update tonight is causing an infinite loading screen. I can't even log into my main character now because of this. >=T

#2 Oviron

Oviron

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 7 posts
  • Guild Tag:[DaP]
  • Server:Sanctum of Rall

Posted 24 January 2013 - 02:25 AM

View PostGerroh, on 24 January 2013 - 02:04 AM, said:

The update tonight is causing an infinite loading screen. I can't even log into my main character now because of this. >=T

I just loaded into Black Citadel just fine, maybe it's on your end?

#3 Gerroh

Gerroh

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 572 posts
  • Location:Ontario, Canada
  • Profession:Necromancer
  • Guild Tag:[Nope]
  • Server:Blackgate

Posted 24 January 2013 - 03:16 AM

View PostOviron, on 24 January 2013 - 02:25 AM, said:

I just loaded into Black Citadel just fine, maybe it's on your end?

That's weird. It happened for a friend of mine, across multiple characters, and everything else loaded fine.

#4 dawdler

dawdler

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 740 posts
  • Server:Piken Square

Posted 24 January 2013 - 06:30 AM

I just testing warping to heros waypoint in BC and had no issues.

#5 Darkobra

Darkobra

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1366 posts
  • Location:Scotland

Posted 25 January 2013 - 01:30 PM

A few people are having a problem with Game\Main\MainCli.cpp(591), where there's a corrupted file somewhere down the line. It stops people loading in to one specific map. Mine is Kessex Hills.

Apparently running -repair a few times (by adding -repair to the end of your GW2 shortcut) will fix the issue.

#6 Arquenya

Arquenya

    Seraph Guardian

  • Members
  • 1204 posts
  • Location:Netherlands
  • Guild Tag:[DVDF]
  • Server:Gandara

Posted 25 January 2013 - 01:58 PM

I try to avoid BC anyway as it's a depressing, factory like place.

Unless I have to run AC and save myself some WP costs, that is ....

#7 frags

frags

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 783 posts
  • Location:Punta del Este

Posted 26 January 2013 - 05:31 AM

Gerroh, the one time I have had my frames drop to 2-3 or so (I have them fixed at 60 on a gtx670) was when I first enter Queendale from Divnity's Reach. The only other time that has ever happened was today when I was doing map completion for an alt in the Black Citadel. Ironic you point out your issues and I had my share earlier today :P

#8 HurricaneMP

HurricaneMP

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 96 posts
  • Location:United Kingdom
  • Guild Tag:[NOX]
  • Server:Gunnar’s Hold

Posted 26 January 2013 - 06:16 PM

same thing has been happening to me with LA for weeks.

#9 Falfyrel

Falfyrel

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 120 posts
  • Profession:Necromancer
  • Guild Tag:[GWAM]
  • Server:Sorrow’s Furnace

Posted 26 January 2013 - 07:18 PM

I was having this issue a while back. In my case it was caused by the processes in Guild Wars 2 drawing on corrupt RAM and therefore bugging up the game data.

If it happens enough times then you should be given the option to repair game data; if you do so, you shouldn't have any further problems, unless your RAM acts up again. Though it may very well be something else - RAM was just my specific case.

#10 christiansoldier

christiansoldier

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 147 posts

Posted 27 January 2013 - 12:38 AM

I always experience tons of lag at Black Citadel.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users