Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

[Answered] Trading Post Trouble


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Sir_Iceman

Sir_Iceman

    Fahrar Cub

  • Members
  • 26 posts
  • Location:Montreal
  • Guild Tag:[KOS]
  • Server:Crystal Desert

Posted 14 March 2013 - 01:57 PM

Hi All,

Last night I was having trouble with the TP. I was anable to purchase or sell items. I had 2g+ on me but when I tried to purchase materials to craft a new weapon, the BUY button stayed grey. I was in LA at the time and not on the overflow server. I switched to an alt character and tried from the Black Citadel. Got the same result. I then tried from a 3rd character out in the general world. Still the same issue. All 3 characters had the coin to by the items. I then tried to sell some stacks of Copper & Wood. The TP just hung trying to search my inventory. I had no trouble Tuesday evening, so why was last night a problem? I'd had this happen a few months ago but thought my issue was due to lack of experience with the TP. I've also found that I have issues when on the Overflow server.

TIA
Sir Iceman

#2 Khadgar

Khadgar

    Pale Tree Seedling

  • New Members
  • 2 posts

Posted 14 March 2013 - 02:20 PM

This happens to me a lot. The only way to fix it as far as I know of is to restart your client.

#3 Loperdos

Loperdos

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 544 posts
  • Profession:Thief
  • Guild Tag:[THF]
  • Server:Sanctum of Rall

Posted 14 March 2013 - 04:06 PM

View PostKhadgar, on 14 March 2013 - 02:20 PM, said:

This happens to me a lot. The only way to fix it as far as I know of is to restart your client.

This. Log out, log back in.  I run into this issue from time to time as well, have submitted bug reports for it multiple times.  Just make sure to submit a bug report when it happens, maybe it'll get fixed at some point.

#4 Sir_Iceman

Sir_Iceman

    Fahrar Cub

  • Members
  • 26 posts
  • Location:Montreal
  • Guild Tag:[KOS]
  • Server:Crystal Desert

Posted 14 March 2013 - 04:37 PM

Thanks for the replies. At least I'm not alone. I'll exit & restart the game next time.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users