Jump to content

  • Curse Sites
Help
- - - - -

Trading post's ''preview'' option

trading post tp bug preview

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mantisse

Mantisse

    Fahrar Cub

  • Members
  • 18 posts

Posted 16 March 2013 - 06:06 PM

Hello :)

First off, I apologize if this is in the wrong part of the forum... I couldn't really figure out where to post this. Maybe in the questions and answers, but since it's probably more of a bug, I don't know still in which part to ask this question xD

The trading post preview option that was given recently was working fine to me, but since yesterday (I noticed) it simply doesn't. There's no preview option when I  right-click on the armor or weapon. A friend of mine can do this perfectly. I am quite bothered by this since this 'preview' option is very good and it was needed.

Any ideas? :-/ Thanks in advance.

#2 Reason on Cooldown

Reason on Cooldown

    Vanguard Scout

  • Members
  • 404 posts
  • Server:Isle of Janthir

Posted 16 March 2013 - 06:23 PM

File a bug with ANet?

#3 Mantisse

Mantisse

    Fahrar Cub

  • Members
  • 18 posts

Posted 16 March 2013 - 06:27 PM

View PostReason on Cooldown, on 16 March 2013 - 06:23 PM, said:

File a bug with ANet?

Yeah just did that, but I doubt anything will besolved :-/ I was wondering if anyone else had this problem but it seems not... it's weird.

Edited by Mantisse, 16 March 2013 - 06:27 PM.


#4 Dom

Dom

    Asuran Acolyte

  • Members
  • 108 posts

Posted 16 March 2013 - 06:38 PM

View PostMantisse, on 16 March 2013 - 06:27 PM, said:

Yeah just did that, but I doubt anything will besolved :-/ I was wondering if anyone else had this problem but it seems not... it's weird.

I have not had any problems with previewing from the trading post as of recently. Have you tried restarting your client? I sometimes have to when I can't sell anything as my sell button is not selectable. Just submit a bug and they'll look into it.

#5 Karuro

Karuro

    Sylvari Specialist

  • Members
  • 942 posts
  • Location:the Netherlands
  • Server:Aurora Glade

Posted 17 March 2013 - 01:04 AM

Common problem, at least with me (More than I'd like).
Preview stops working, you can't right-click sell anything (inventory doesn't show up in the TP either), gemcount doesn't show up etc.
Some sort of disconnection between the TP and your account.

Only self-fix is to reboot the client and hope for the better.
Had it immediately after logging in once.

#6 Mantisse

Mantisse

    Fahrar Cub

  • Members
  • 18 posts

Posted 17 March 2013 - 04:51 PM

View PostKaruro, on 17 March 2013 - 01:04 AM, said:

Common problem, at least with me (More than I'd like).
Preview stops working, you can't right-click sell anything (inventory doesn't show up in the TP either), gemcount doesn't show up etc.
Some sort of disconnection between the TP and your account.

Only self-fix is to reboot the client and hope for the better.
Had it immediately after logging in once.

I've logged in the game right now, and I don't know if it is because of the report bug I sent, or because of the client that got rebooted as you said, but as for now, it works, I just hope it'll stay this way :-/





Also tagged with one or more of these keywords: trading post, tp, bug, preview

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users